Hlavní obsah

Fiat skončil mezi vzostlými stromy, řidič beze stopy zmizel

Novinky, Stanislava Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 18. listopadu mezi obcemi Damníkov a Třebovice byl objeven mimo komunikacemi zcela zdemolovaný Fiat Punto, po řidiči se však slehla zem.

Foto: PČR

Fiat Punto s cizí poznávací značkou zaklíněný mezi vzrostlými stromy.

Článek

Jak ze žánru science fiction může policistům připadat dopravní nehoda, kdy řidič záhadně beze stopy zmizel.

Neznámý řidič jedoucí v neděli 18. listopadu večer po silnici I. třídy č. 43 ve směru od Lanškrouna na Svitavy mezi obcemi Damníkov a Třebovice z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci a po několika metrech narazil přední částí osobního auta do vzostlých stromů.

Po nehodě se ve vozidle ani v jeho okolí nikdo nenacházel. Jediným corpus delicti zůstalo auto typu Fiat Punto s cizí poznávací značkou.

Policisté propátrali okolí kolize, ale i přes veškeré úsilí se jim nepodařilo řidiče nalézt, ani zjistit a kontaktovat majitele vozidla, a tak Fiat byl zajištěn a z místa nehody odtažen. Škoda je předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun.

Podle sdělení tiskové mluvčí Lenky Vilímkové Policie ČR žádá o podání jakékoliv zprávy, která by mohla pomoci při nalezení řidiče, na linku 158 nebo telefonní číslo 974 580 251 každý den od 8 do14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám