Hlavní obsah

Festival Doupnice se opět hlásí o slovo

Novinky, Matouš Suchochleb

V sobotu 2. srpna bude radčický areál Doupnice nedaleko Skutče opět patřit muzice. Po loňském znovuoživení festivalu se pořadatelé rozhodli v tradici pokračovat dál a i letos připravili pro publikum lahůdkový program.

Foto: Matěj Sládek

Just For Being

Článek

Mezi největší taháky festivalu budou určitě patřit pražští Just For Being, kteří letos mimo jiné vystoupili i na legendárním festivalu Mighty Sounds. Tato punkrocková banda loni vydala EP Mistake In The Rules a má za sebou už 2 evropská turné.

Velkým lákadlem budou jistě i pardubičtí Pomalu Plující. V loňském roce vydali desku Poprvé, kde najdete i song Vzpomínky, ke kterému kluci natočili povedený videoklip. 

Těšit se můžete také na holickou pop-punkovou partičku Rogers, která v současné době chystá materiál na nové EP a už 3. srpna vypustí první ochutnávku v podobě nedávno nahraného singlu Holka.

Z Týnce nad Labem do Radčic zavítají také hc-metalový BU-FU, kteří se mohou pochlubit například nedávným vystoupení na festivalu Master Of Rock 2014. 

Dále se představí liberečtí Kohout Plaší Smrt, pražští punkáči Paragraf 219, chrudimští Intergalactic Banana Of The Fallen Monkey Nation, holická Guapa Fea a pardubické bandy Kalkata Band, Špičková Kultura, Herbert Einstein

Kromě kvalitního lineupu, chtějí pořadatelé i letos přilákat diváky na pohodovou a přátelskou atmosféru. Festival startuje ve 14 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám