Hlavní obsah

Festival Benátská noc začne už ve čtvrtek 28. července

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Benátská noc začne „zahřívacím kolem“ už ve čtvrtek 28. července od 18.00. Útulně se zde budou cítit tradičně všichni včetně účinkujících, vždyť Nightwork budou v teplácích, Lucie Bílá je také téměř domácí... A přijede i mobilní bankomat...

Foto: Petr Štrympl
Článek

Program letošního 19. ročníku hudebního festivalu Benátská noc, který se uskuteční od 29. do 31. července v romantickém prostředí v Malé Skále u řeky Jizery, je kompletní.

I letos se nedočkaví návštěvníci mohou těšit na tradiční čtvrteční warm-up, který proběhne na kryté scéně Evropy2 (u lávky přes Jizeru do TOI TOI campu). Vše vypukne 28. července v 18 hodin pod taktovkou legendární Folimanky Blues. Těšit se dále můžeme na liberecké Hush, Báru Zemanovou, Moniku Agrebi a 05ček.

Hlavními headlinery jsou americká skupina Dream Theater se zbrusu novým bubeníkem a němečtí Scooter. Dorazí však i naše největší hvězdy – Nightwork v teplákách, Lucie Bílá z blízké chalupy, Chinaski, Aneta Langerová, Kryštof, Čechomor, Olympic, Gipsy.cz, Walda Gang, Sunflower Caravan a další.

Uvidíme i tolik diskutovaný objev české hudební scény zpěvačku Patricii, staromilce potěší vystoupení Václava Neckáře a skupiny Bacily, romantiky Lenka Filipová. Zkrátka a dobře, každý si najde to své, ostatně jako vždy na festivalu Benátská noc v Malé Skále.

K dispozici bude i nadstandardně vybavené stanové městečko nebo dětský koutek TV Barrandov Animáček. Přímo do areálu festivalu si to zamíří mobilní bankomat v podobě dodávky. A to proto, aby návštěvníci nestrádali a netrpěli nouzí. Vyzvednout hotovost v mobilním bankomatu Poštovní spořitelny si bude moci vyzvednout každý, ať má kartu jakéhokoliv bankovního domu.

Do konce června zaplatíte 1190 Kč za permanentku, 790 Kč za jednodenní vstupenku (pátek nebo sobota + neděle zdarma) a 2100 Kč za VIP vstupenku (zahrnuje přístup do dvoupatrového stanu, VIP bar, samostatné sociální zařízení, dárek na uvítanou, přednostní odbavení).

Veškeré informace o hudebním a doprovodném programu, kempu, dopravě, parkování, atd. naleznete na  www.benatskanoc.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám