Hlavní obsah

Fakultní nemocnice v Ostravě získala vybavení za sto tisíc korun

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Facebookoví fanoušci ostravského Avion Shopping Parku rozhodli o tom, že Fakultní nemocnice Ostrava získala vybavení pokojů pro pacienty v hodnotě sto tisíc korun.

Foto: Jiří Zerzoň

Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku, při předání šeku v hodnotě sto tisíc korun zástupci nemocnice MUDr. Petru Šilhánovi

Článek

Do akce Dejte lajk dobré věci, která probíhala na facebooku tohoto obchodního centra, se totiž zapojilo téměř dvanáct tisíc fanoušků. Ti tak svým jediným lajkem podpořili dobrou věc.

Na to, aby celá akce byla zrealizována, stačilo totiž jen deset tisíc lajků. Díky tomu v pátek vedení nemocnice oficiálně převzalo šek na sto tisíc korun v dárkových poukazech z rukou ředitelky obchodního centra Kateřiny Ježkové.

„S vedením Avionu jsme se domluvili, že obchodní centrum nám pomůže s dovybavením pokojů u vybraného pracoviště FNO v hodnotě sto tisíc korun, čímž se zkvalitní prostředí hospitalizovaným pacientům. A to se podařilo. Vybavení je již zakoupeno a společně s šekem poputuje do nemocnice,” uvedl Ing. Tomáš Oborný, tiskový mluvčí FNO.

Avion Shopping Park Ostrava s ostravskou fakultní nemocnicí spolupracuje již několik let a podílí se na nejrůznějších jejich aktivitách, podporuje například dárce krve a plazmy a další.

„Naše obchodní centrum se snaží pomáhat v mnoha oblastech. Tentokrát jsme však chtěli, aby se společně s námi do pomoci aktivně zapojila i široká veřejnost. A jsme rádi, že lidé nejsou k pomoci lhostejní a že se stále najde dostatek těch, kteří jsou ochotni kdykoli podpořit dobrou věc,” řekla Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku v Ostravě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám