Hlavní obsah

Fakulta bezpečnostního inženýrství přivítala zájemce o studium

Novinky, Pavel Jaňurek

Od 10 hodin se ve středu 12. ledna konal Den otevřených dveří na fakultě bezpečnostního inženýrství Vysoké školy báňské v Ostrav-Výškovicích.

Foto: Pavel Jaňurek

Prezentace FBI - VŠB v aule na Dni otevřených dveří

Článek

Již před 10. hodinou stály ve vstupních prostorách školy fronty lidí. Po podepsání dobrovolné prezenční listiny všichni účastníci dne obdrželi informační materiály, letáky a DVD disk s informacemi o studiu na této škole.

V 10 hodin dopoledne zahájilo akci vedení v aule školy. Dorazilo několik stovek zájemců o studium. Vedení školy předvedlo přihlížejícím informační video, někteří jeho členové promluvili osobně ke všem zúčastněným. Žáci - zejména středních škol - se tak dověděli, co obnáší studium na této fakultě.

Po projevu profesorů přišla řada na diskuzi. Zájemci o studium se ptali zejména na přijímací řízení a na podmínky přijetí.

Po skončení diskuze se všichni účastníci přesunuli do venkovních prostor školy, kde následovaly ukázky složek integrovaného záchranného systému. Policie ČR představila a předvedla psovoda se specializací na vyhledávání výbušných zařízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám