Hlavní obsah

Eduard Bláha byl zvolen Osobností cestovního ruchu 2017

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eduard Bláha, generální ředitel Lázní Luhačovice, a. s., Léčebných lázní Jáchymov, a. s., a prezident Svazu léčebných lázní ČR se stal držitelem prestižního ocenění Osobnost cestovního ruchu - Holiday World Award za rok 2017. Ocenění převzal 15. února na slavnostním zahájení veletrhu Holiday World.

Foto: Lázně Luhačovice

Odevzdávaní ceny

Článek

O jeho zvolení rozhodla prostřednictvím ankety svými hlasy široká odborná veřejnost na profesním portálu iCOT.cz. E. Bláha získal téměř třetinu z celkových více než 3 500 hlasů. Anketa byla uzavřena 13. 2. 2018.

Jasně tak uspěl v konkurenci dalších 11 nominovaných výjimečných profesionálů, kteří se dlouhodobě věnují cestovnímu ruchu nad běžný rámec svých pracovních povinností. Letošní ročník tradiční ankety Osobnost cestovního ruchu – Holiday World Award byl revoluční, protože o držiteli tohoto ocenění poprvé v historii ankety rozhodli svými hlasy pouze návštěvníci portálu iCOT.cz. 

V reakci na své vítězství E.Bláha řekl: „Ocenění veřejnosti si opravdu vážím, ale ještě větší radost mám z vlastní nominace a jejího odůvodnění, protože ji navrhli lidé, kteří se v našem oboru pohybují dlouho, rozumí mu a jsou pro mě autoritami.  Jejich hodnocení je zpětnou vazbou, že práci, kterou dělám, vidí jako smysluplnou a přínosnou. Současně mě ale nabíjí další energií, abych v té práci vytrval a popral se i s překážkami - hlavně personálními, byrokratickými a legislativními, které mě rytmem, s jakým se opakují, staví do role Dona Quijota.“

Lázně Luhačovice, a. s., i jejich představitelé jsou pravidelně oceňováni za své produkty, služby a přínosy. Letos opět uspěly v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2017/2018. V kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček získaly první místo za produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám