Hlavní obsah

Eardelete pokřtí v Cerekvici svoje třetí CD 

Novinky, Martin Mikysa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Královéhradecká skupina EARDELETE pokřtí 30. srpna v Cerekvici nad Bystřicí v rámci koncertu loučení s létem svoje v pořadí třetí CD DEVILOGY.

Foto: Martin Mikysa
Článek

Historie skupiny sahá do roku 2007, kdy se na troskách tehdejších NCC zformovala skupina EARDELETE. Do dnešních dnů prošla drobnějšími personálními změnami, které ovšem nijak výrazně nezasáhly do dráhy skupiny.

Po zombielogy a scalpelogy přichází na řadu třetí CD, které nese název DEVILOGY. S novou desku přišla i změna vydavatelství a tak zatímco první dvě desky vyšly na labelu Obscene.cz, třetí počin vydal Roman Poláček na jeho vydavatelství BIZARRE LEPROUS Production. Na disku naleznete celkem 16 skladeb včetně jednoho překvapení. K dostání je na e-shopu bizarre leprous.

Křest proběhne v pátek 30. srpna na fotbalovém hřišti v Cerekvici nad Bystřicí a kmotry budou Budějovičtí INGROWING. Na loučení s létem vystoupí celkem 5 skupin: EARDELETE (grind-Hradec Králové), INGROWING (grind-České Budějovice), GUTALAX (grind-Křemže), HIROŠIMA (grind-Hradec Králové) a F.A.KING (hardcore crossover - Železný Brod).

Akce začne přibližně v 18 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám