Hlavní obsah

Dvoranu zámku v Hranicích rozzáří úsměvy dětí

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok v Dráčku - tak je nazvána výstava fotografií Mateřského centra Dráček v Hranicích, která probíhá od 12. do 16. listopadu ve dvoraně hranického zámku.

Foto: Mateřské centrum Dráček

léto v Dráčku

Článek

Mateřské centrum Dráček je občanské sdružení, které vzniklo již v roce 2000. V současné době je Dráček druhým domovem pro spoustu dětí a maminek, které si tam přijdou odpočinout, seznámit se s novými lidmi nebo jen tak poklábosit o dětech. Ale hlavně je to místo, kde si ty nejmenší děti pohrají, zazpívají a naučí se novým dovednostem.

Ve dvoraně zámku si zájemci mohou prohlédnout fotografie, které jsou průřezem všech činností, které Dráček nabízí dětem i dospělým v průběhu roku.

Celá výstava bude slavnostně ukončena v pátek 16. listopadu v 15.00 hodin. Na bohatém programu, který je součástí slavnostního ukončení, se podílela ZUŠ Hranice, Sokol Hranice a fotografický kroužek při ZŠ Šromotovo.

Těšit se můžete na baletní vystoupení dětí pod vedením Kamily Martínkové, dětské břišní tanečnice, žesťový kvintet pod vedením Tomáše Landsmanna, smyčcové trio pod vedením Pavly Kotrášové a vystoupení mladších žáků a rodičů s dětmi ze Sokolu Hranice.

Součástí výstavy je také sbírka na podporu činnosti centra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám