Hlavní obsah

Dubá oslaví 760 let

Novinky, Lucie Heringová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos uplyne již 760 let od první zmínky o městě Dubá v písemných pramenech, proto jsou všichni srdečně zváni, aby se v sobotu 29. června připojili k oslavám tohoto krásného výročí.

Foto: Lucie Heringová

Již tradičně bude slavnosti moderovat Aleš Cibulka a o tom, že princové jsou na draka, nám přijede zazpívat Ivana Andrlová.

Článek

Celá akce začíná v 9.00 hod. na autobusovém nádraží, kde je připraven bohatý program, kterým již tradičně bude provázet Aleš Cibulka.

A co nás vlastně čeká? Představí se vám místní zájmové spolky, jako každý rok si budete moci prohlédnout hasičskou techniku JPO II SDHO Dubá, uvidíte též sokolnickou ukázku, zazpíváme si s princeznou Ivanou Andrlovou, svou sílu a umění nám předvedou rytíři z SHŠ Allgor.

V 15.00 hodin vypukne muzikálová show v podání Leony Machálkové, Ladislava Spilky, Markéty Procházkové, Tomáše Savky a dalších, přijede nás opět pobavit i Vladimír Hron a hlavní program tradičně zakončí vystoupení Evy Pilarové, čestné občanky města Dubá.

Po skončení programu si budeme moci zatančit a zazpívat se skupinou SEPTIMA, která nás bude provázet večerem až do ohňové show, která uzavře celou slavnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám