Hlavní obsah

Druhým dnem pokračuje festival ženské krásy a zdraví

Novinky, Adéla Trávníčková

V pardubickém ABC klubu dnes pokračuje pátý ročník festivalu o ženské kráse a zdraví celé rodiny. Plně nabitý program akce přilákal již v pátek mnoho návštěvníků.

Foto: Adéla Trávníčková

Módní přehlídka podzimních trendů

Článek

„Pátý ročník festivalu je zase zcela jiný než předchozí ročníky, letos mají návštěvníci mimo jiné možnost poprvé vyzkoušet jedinečnou biofyzikální terapii, díky které se tělo bude lépe okysličovat a regenerovat,” uvedla jednatelka pořádající agentury.

Návštěvníci letos mohou zažít více módních přehlídek, zejména v sobotu uvidí dámy přehlídky plavek a sportovního oblečení, svatebních a společenských šatů a také rakouskou, italskou a českou dámskou módu.

Tradičně probíhá vyšetření očí odborníků oční kliniky včetně speciálního vyšetření OCT, které je po dobu festivalu zcela bezplatné. Dále pohledem do oka iridolog zjistí oslabené orgány nebo pomocí biorezonančního přístroje terapeutka Michaela Tříšková určí zdroje alergií, přítomnost těžkých kovů nebo plísní v těle.

Dámy si jistě přijdou na své u vizážistek, které je nalíčí a pomohou vybrat správný kosmetický přípravek. Nabídka pěstící kosmetiky pro péči o tělo i obličej je také velmi široká, od biokosmetiky, až po speciální přípravky zpomalující stárnutí pleti.

Zapomenuto nebylo ani na ty, kteří se snaží zhubnout nebo udržet svou štíhlou linii. Bezplatné nutriční poradenství zahrnující také vyšetření na přístroji BodyIn, provádí zkušená poradkyně. Nechybí ani potravinové doplňky stravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám