Hlavní obsah

Dobročinný Knihotrh ve Zlatém jablku podpoří opuštěné kočky

Novinky, Kateřina Martykánová

Charitativní akce KnihoTrh se na jaře vrací do obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Prodejem knih z druhé ruky bude tentokrát získávat finanční prostředky pro organizaci Dobré Ruce, která pečuje o opuštěné kočky. Stovky knih budou k mání v pátek 23. března od 16 do 20 hodin.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně budou mít opět možnost nakoupit si knihy a zároveň tím přispět na dobrou věc. KnihoTrh, který tradičně pořádá Zlínský nočník, dává znovu do oběhu již přečtené knihy a z jejich prodeje financuje nejrůznější charitativní projekty.

Výtěžek z březnového KnihoTrhu pomůže zlínskému spolku Dobré Ruce, který provozuje útulek pro kočky v nouzi. Knihy do prodeje zajistily organizace Dobroděj Zlín, Dotek Vizovice a pořádající Zlínský nočník. Jistě se mezi nimi najdou i takové, které se již v knihkupectvích nedají koupit, a to více mohou potěšit své nové majitele.

Knihy, které udělají radost dvakrát - jak novým čtenářům, tak i příspěvkem potřebným, budou v prodeji v přízemí galerie obchodního centra v pátek 23. března od 16:00 do 20:00 hodin. Na charitu poputuje 20 Kč z každé prodané knihy.

Další informace na www.zlatejablko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám