Hlavní obsah

Dobříšský florbalový oddíl zve na zábavné odpoledne plné sportu

Novinky, Daniela Raušová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Florbalové odpoledne odstartuje v sobotu ve 13 hodin ve Sportovní hale v Dobříši. Zájemci se můžou těšit na pestrý sportovní program a chybět nebudou ani exhibiční zápasy florbalového oddílu TJ Sokol či vystoupení mažoretek se švihadly.

Článek

Pro návštěvníky budou připravené dovednostní soutěže, pro ty soutěživější i střelba na branku o drobné ceny. Nebudou chybět ani exhibiční florbalová utkání, ve kterých se představí žáci, dorost i dospělí.

Po celou dobu konání akce, která potrvá zhruba do 17 hodiny, bude pro případné zájemce probíhat nábor dětí do florbalového oddílu, a to ve všech kategoriích.

 „K dispozici bude celé florbalové hřiště, kde si každý zájemce může zkusit, jak velký rozdíl to je hrát mezi mantinely oproti tomu hrát někde venku na hřišti. Program je určen nejen dětem, jichž se nábor do našeho oddílu týká především. Rádi bychom, aby dorazili všichni, kteří mají zájem o florbal na Dobříši, na věku nezáleží. Podstatné je nadšení do sportu jako takového,“ uvedl jeden z hráčů místního oddílu Jakub Brabec.

Reklama

Výběr článků

Načítám