Hlavní obsah

Dobřanské Káčko zve diváky na bohatý narozeninový program

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedinečný a kvalitní filmový zážitek již dávno není dominantou pouze velkých multiplexů. Skvosty mezi českými kiny můžete nalézt mimo českých metropolí také v menších českých městech. Jedním příkladem za všechny může být dobřanské kino Káčko.

Foto: Petr Kasík - www.kacko.cz

Káčko si za poslední dva roky získalo přízeň nejen místních obyvatel, ale také milovníků kvalitního filmu z bližšího i vzdálenějšího okolí.

Článek

Dobřanské kino Káčko je prvním digitálním kinem v České republice, které splňuje specifikaci D-Cinema, díky níž si může divák vychutnat tu nejvyšší možnou kvalitu digitálního obrazu a prostorového zvuku. Současně s digitalizací byla do kina nainstalována 3D technologie. Díky ní se mohou diváci cítit téměř jako skutečná součást děje, nikoli jen pasivními pozorovateli.

V pátek 3. prosince oslaví dobřanské Káčko druhé narozeniny a při této příležitosti připravilo pro své diváky bohatý narozeninový program.

Káčko si za poslední dva roky získalo přízeň nejen místních obyvatel, ale také milovníků kvalitního filmu z bližšího i vzdálenějšího okolí. Mimo filmových lahůdek nabízí kino svým divákům také přenosy oper z New Yorku a v letošním roce hostilo například Mezinárodní festival outdoorových filmů. Prostory kina jsou hojně využívány divadelníky a je možno je užít také jako konferenční sál.

Na den oslavy svých druhých narozenin, pátek 3. prosince, si Káčko připravilo pro své příznivce i ty, kteří kino ještě nenavštívili a chystají se to v tento den napravit, den otevřených dveří. Dveře se zde divákům otevřou od 17 hodin a návštěvníci se mohou těšit na ukázky ve 2D či 3D projekci. Přítomní budou mít jedinečnou příležitost navštívit a prozkoumat zákulisí a různá zákoutí kina a dozvědět se pro mnohé možná nové a zajímavé informace o používané technice.

Narozeninový večer bude v Káčku završen projekcí nejúspěšnějšího filmu za poslední rok, filmu Avatar, a to v 3D verzi.

Více informací o dobřanském Káčku můžete získat na oficiálních webových stránkách kina http://www.kacko.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám