Hlavní obsah

Do Šumperka přijedou moderátorská esa. Mareš a Šilhánová pobaví nejen teenagery

Novinky, Tereza Schreiberová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 13. dubna uvítá šumperský klub Disco1 moderátorské super hvězdy Česka: Leoše Mareše a Lucii Šilhánovou. Své řečnické umění předvedou nejenom při volbě MISS DISCO, kterou pořadatel chystá, ale také v průběhu celého večera při setkání s fanoušky. Připraven bude i fotokoutek.

Foto: Tereza Schreiberová

Do šumperského klubu se chodí bavit hlavně mladí lidé. Patří k nejoblíbenějším a nyní přivádí do města hvězdy českého šoubyznysu.

Článek

Ranní show na Evropě 2 je nejposlouchanějším rozhlasovým pořadem mezi mladými lidmi. S jeho moderátory se mohou fanoušci setkat i v Šumperku, při příležitosti pořadu Ranní show live. Ten do města přivede oblíbený klub Disco1.

Leoš Mareš je dlouholetou hvězdou českého šoubyznysu, na jeho hláškách vyrostl nejeden třicátník. Ranní show Live tak není jen pro teenagery a milovníky programů typu Superstar, ale pro všechny, kteří se rádi baví.

Hlavním programem večera bude volba Miss Disco, tedy nejkrásnější "pařmenky" klubu, jak uvádí pořadatelé. Vítězka dvou nenáročných a divácky atraktivních disciplín si odnese hodnotné ceny a prý i obdiv diváků. Dívky, které by se klání rády zúčastnily, mohou stále posílat své přihlášky přes webový formulář organizátora.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám