Hlavní obsah

Do Poličky míří C. D. Payne

Novinky, Klára Kašparová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Autor kultovní knižní série Mládí v hajzlu C. D. Payne se vrací po pěti letech do České republiky, aby s LiStOVáNím a svými knihami zamířil na prkna divadelního jeviště. V humorem rozpáleném turné po českých luzích a hájích nebude chybět také Polička, kterou navštíví 17. června.

Foto: Klára Kašparová

Účinkovat bude mimo jiné Věra Hollá.

Článek

Americký volnomyšlenkář a spisovatel C. D. Payne se připojil k LiStOVáNí, aby je doprovodil na turné. V akci uvidíte pět jeho knih. Nebude chybět bláznivé Mládí v hajzlu, dále zazní ukázka z knihy Neviditelný, Nestydaté plavky či jeho poslední vydaná kniha Zázrak v plechovce.

V červnovém LiStOVáNí uvidíte na jevišti mimo C. D. Payna také Věru Hollou a Jiřího Resslera. Součástí představení bude i beseda s autorem, autogramiáda i prodej knih.

„Tentokrát to bude ještě šílenější šňůra než ta před pěti lety. Za tu dobu vydal jeho nakladatel několik jeho dalších skvělých románů a LiStOVáNí je teď představí v červnovém Turné v hajzlu 2,“ uvedl Lukáš Hejlík, autor projektu.

Projekt Listování, cyklus scénických čtení, představuje každý měsíc zajímavé a aktuální knihy, které se objevují na trhu. V Poličce literární seriál pokračuje 17. června, ve kterém bude prostřednictvím scénického čtení představena kniha amerického spisovatele C. D. Payna. Listování se koná v poličském Divadelním klubu. Předprodej lístků se koná v knihovně. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám