Hlavní obsah

Divadlo Mimochodem slaví 10 let speciálním představením

Novinky, Markéta Sýsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Činoherní soubor Mimochodem z Ledče nad Sázavou slaví letos desáté výročí svého vzniku. Pro své příznivce připravil speciální představení - průřez všemi hrami, které soubor dosud nastudoval.

Foto: Archiv souboru.

Romeo a Julie (Zuzana Pipková)

Článek

Na programu budou vybrané scény z klasických Shakespearových her Romeo a Julie, Sen noci svatojánské a Večer tříkrálový či Moliérova Lakomce. Pozadu nezůstanou ani  francouzské veselohry, mezi které patří secesní fraška Ten, kdo utře nos, krimi komedie Monsieur Amédée a světoznámý Blbec k večeři. Dostane se i na české hry, a to lehce filosofická Celebrita, třeskutá konverzační komedie Když se zhasne a dnes již kultovní muzikál Balada pro banditu.

Programem budou provázet vybraní moderátoři a nebude nouze o poutavé povídání a zákulisní zajímavosti z historie divadla. Každý divák také dostane ke vstupence originální dárek.

Představení se bude konat v pátek 21. a v sobotu 22. srpna vždy od 20:00 na dolním nádvoří hradu v Ledči nad Sázavou. Vstup je možný pouze horní branou. Vstupenky lze rezervovat na čísle 775 646 629 nebo na e-mailu rezervace@mimochodem.com. Vstupné činí 100 Kč a držitelé permanentky divadla Mimochodem mají vstup zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám