Hlavní obsah

Divadlo loutek Ostrava připravilo Léto s pimprlaty

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O prázdninách nezůstanou prostory ostravského Divadla loutek pro návštěvníky uzavřeny. Léto s Pimprlaty 2013 opět nabídne příznivcům a přátelům pohádkového divadelního světa interaktivní výstavu a pravidelná nedělní představení v amfiteátru Divadla loutek Ostrava.

Foto: Josef Zajíc

Léto s pimprlaty v Divadle loutek Ostrava 25.6.2013

Článek

Od 14. července do 18. srpna mohou děti zhlédnout na alternativní scéně DLO výstavu, která je opět pořádána interaktivní formou. Děti se mohou seznámit s pohádkovými postavičkami, které eventuálně viděli v dřívějších představeních, mohou si s nimi pohrát a na závěr se zúčastnit malé dílny, během níž si samy vyrobí loutku z papíru.

Pro veřejnost bude interaktivní výstava otevřena vždy v neděli od 14 do 16 hodin a v pondělí, úterý a ve středu od 14 do 16 hodin. Počet účastníků pro vstup je omezen a je nutná rezervace na mailové adrese: letospimprlaty2013@dlo-ostrava.cz. Rezervace bude spuštěna 1. července.

Dětským kolektivům a skupinám do 20 osob - letním příměstským táborům, Střediskům volného času a podobně - DLO nabízí možnost výstavu navštívit ve vybraných dnech v dopoledních hodinách od 10 hodin. Hromadnou rezervaci lze zajistit už nyní na adrese: obchod@dlo-ostrava.cz.

Prázdninová nedělní odpoledne pak budou věnována představením amatérských souborů, které s pohádkami pro děti vystoupí v amfiteátru vždy od 17 hodin.

Nedělní představení v amfiteátru DLO:

14. července - Jak cvrček ke své písni přišel (DLO), 21. července - Dlouhý, Široký a Bystrozraký (LD Perníkovka, Štramberk), 28. července: Cesta kolem světa za 80 dní - v pokojíčku (Teatr ludem Ostrava)

Tato představení jsou pro veřejnost zdarma a na rozdíl od běžných návštěv divadla si mohou děti do hlediště přinést zmrzlinu, limonádu či další sladkosti s divadelní cukrárny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám