Hlavní obsah

Diakonie v Uherském Hradišti oslavila 20. narozeniny, dárkem je nová podlaha

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 19. září si současní i minulí zaměstnanci a klienti připomněli, že Diakonie Českobratrské církve evangelické – středisko CESTA poskytuje sociální služby už 20 let. Všichni se sešli v budově střediska, kde strávili den povídáním, vzpomínáním a třeba i úsměvem nad starými fotkami.

Foto: Petra Kučerová

Diakonie v Uherském Hradišti oslavila 20 let své existence

Článek

„Chtěla bych vyjádřit především vděčnost za to, že tady můžu být, a poděkovat všem zaměstnancům, jak bývalým, tak současným. I to zlé, co jsme prožili, bylo k něčemu dobré a všechno nás to posunulo dál,“ uvedla v děkovné řeči ředitelka uherskohradišťského střediska CESTA Zuzana Hoffmannová.

Rozkrojení narozeninového dortu se pak ujala spolu s radní Zlínského kraje pro sociální oblast Michaelou Blahovou a farářem Českobratrské církve evangelické v Uherském Hradišti Michalem Voglem. Velké díky nakonec patřily i první ředitelce střediska CESTA Anastázii Majíčkové, která se oslavy též zúčastnila.

A jaký dárek středisko CESTA samo sobě nadělilo? „Je to nová podlaha a také vybavení v místnosti, kde probíhají setkání klientů jedné z našich služeb, Sociálně terapeutické dílny. Doufáme, že si ho budou dlouho a hezky užívat,“ dodala Zuzana Hoffmannová.

Diakonie ČCE – středisko CESTA Uherské Hradiště v současné době poskytuje čtyři sociální služby: Denní stacionář, Ranou péči, Sociálně terapeutickou dílnu a Podporu samostatného bydlení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám