Hlavní obsah

Dětský karneval ve zlínském divadle: soutěžit se bude o nejlepší kostým

Novinky, Hana Vondrášková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětský karneval ve zlínském divadle se uskuteční v neděli 20. března od 14.30 v divadelním foyer a na jevišti Velkého sálu. Vstupenky jsou stále ještě k mání.

Foto: archiv MDZ

Dětský karneval je oblíbenou akcí pro nejmenší diváky.

Článek

Korunu královny či krále karnevalu, společnou fotografii s herci na královském trůně a také dvě volné vstupenky na pohádku A do třetice všeho… v podání Divadla Drak z Hradce Králové, které přijede hostovat do Zlína v neděli 10. dubna – to vše vyhraje vítěz soutěže o nejkrásnější kostým a masku na dětském karnevalu v Městském divadle Zlín.

Divadelníci letos připravují karnevalový rej spolu s organizacemi Dům dětí a mládeže Astra Zlín a Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice a nechávají se inspirovat pohádkou Plaváček, kterou děti z divadelních prken už dobře znají.

„Můžete se těšit na rozmanitá pohádková soutěžní stanoviště v dolním foyer, u kterých vás přivítají známé postavy z inscenace Plaváček. Překvapením bude i tajemné zastavení přímo na jevišti Velkého sálu,“ láká produkční zlínského divadla Vladimíra Dvořáková.

Nebude chybět ani zábavný doprovodný program v horním foyer: pohádková tancovačka, mnoho her, soutěží i tvořivých dílniček.

Při výběru kostýmu mohou rodiče využít divadelní půjčovnu kostýmů – otevřeno má vždy v úterý, středu a čtvrtek od 12.45 do 16.45 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám