Hlavní obsah

Děti z mateřské školy v Dolní Lukavici se loučily se školním rokem

Novinky, Miroslav Krpálek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 18. června se v mateřské škole v Dolní Lukavici děti loučily se školním rokem. Bylo to loučení veselé, všichni si je užili - rodiče, kteří se přišli podívat, i děti, které si připravily vystoupení.

Foto: Mateřská škola v Dolní Lukavici

Loučení se školním rokem

Článek

Nejprve vystoupila třída „Myšek“, dětí 3-4letých, které nadchly přítomné obecenstvo svojí bezprostředností a úžasnou snahou. U starších dětí ze třídy „Slůňat“ panovala zpočátku trošku tréma, ale po zaznění úvodních tónů zmizela a i ony vše zvládly na výbornou. Všechny písničky, básničky i hrané pohádky byly po zásluze odměněny velkým potleskem.

Po vystoupení obou tříd nastala chvíle loučení – loučení s dětmi, které naši školku opustí a po prázdninách z nich budou prvňáčci v ZŠ Dolní Lukavice. Trochu smutku v očích učitelek - vždyť vypouští do světa další své svěřence, děti, se kterými tvořily po určitou dobu jednu velkou rodinu.

Po slavnostním dekorování, předání vysvědčení a krásné knihy, si předškoláky převzaly děti ze školy. Předáním již tradičních korunek se tak z nich stali školáci. Všechny děti  si pak společně zazpívaly píseň o prázdninách, na které se moc těší.

A pak začala volná zábava, při příjemné hudbě se mohly děti občerstvit dobrotami, které jim přichystaly maminky, všichni si společně popovídat a prožít příjemně odpoledne.

Předškolákům přejeme mnoho úspěchů a pohodový vstup do 1. třídy, všem kamarádům krásné prázdniny a v září se budeme těšit na shledanou v mateřské škole.                                                                                                              

Reklama

Výběr článků

Načítám