Hlavní obsah

Děti oslavily svůj den s Clarionem

Novinky, Dana Belušová

Za velkého zájmu dětí a rodičů proběhla koncem května oslava Mezinárodního dne dětí v Mateřské školce v Kovářské ulici na Praze 9. Ani deštivé a chladné počasí neodradilo téměř dvě stovky návštěvníků, aby si užily velkolepou party se zábavním programem a spoustou dobrého jídla.

Foto: Clarion Congress Hotel Prague
Článek

Partnerem akce byl vysočanský Clarion Congress Hotel, který připravil občerstvovací stanoviště s cukrovou vatou, různými druhy zmrzliny a palačinkami, které si děti mohly nazdobit podle své fantazie. Dospělí si pochutnali na drůbežím guláši a zahřáli se horkou kávou.   

„Děti jsou s trochou nadsázky ti nejnáročnější hosté - jsou bezprostřední, ihned poznáte, jestli se jim něco líbí nebo ne. Jsem rád, že jsme obstáli a akce měla takový úspěch; největším hitem byla barevná cukrová vata a modrá šmoulí zmrzlina. V tomto případě určitě platilo, čím barevnější, tím lepší,” řekl s úsměvem Miroslav Bukva, ředitel Clarion hotelu, který společně s ředitelkou školky Ingrid Finkovou přivítal návštěvníky. 

A barvami se to v areálu školky nedaleko Podvinného Mlýna opravdu jen hemžilo. Děti v pestrých pláštěnkách a čepičkách roztancovali animátoři ze skupiny Crazy Show. „I když nám počasí nehrálo příliš do karet a museli jsme naplánovaný program omezit, děti si odpoledne přesto moc užily. Naopak, braly ztížené podmínky jako zábavnou bojovku,“ dodala Finková. Součástí odpoledne byla i dobrovolná sbírka rodičů, výtěžek 2313 Kč poputuje na nákup pomůcek a hraček pro děti.

Clarion Congress Hotel Prague podporuje projekty firemní společenské odpovědnosti pravidelně, v minulosti se například v rámci mezinárodního dne dobrovolnictví Engage day zapojil do opravy ekologické mateřské školky Lesníček v areálu Toulcova dvora. Již třetím rokem také spolupracuje s neziskovou organizací Chance 4 Children, se kterou pořádá program „pečení s Clarionem“ pro děti z dětských domovů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám