Hlavní obsah

Desetibojař Roman Šebrle přijíždí do Kralup podpořit malé hokejisty

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vedení dětské a mládežnické sekce místního hokejového klubu nachystalo pro své mladší žáky velkou kralupskou sportovní událost nazvanou Grand Prix Romana Šebrleho.

Foto: Martin Tlustý

Na tomto oválném atletickém hřišti vedle kralupského zimního stadionu celá Grand Prix Romana Šebrleho proběhne.

Článek

Půjde o sedmiboj v kategorii mladších žáků, jehož hlavním patronem bude vzácný host, český olympijský vítěz a světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle, který je aktuálně též moderátorem zpráv na televizi Prima.

Velký kralupský sedmiboj se uskuteční ve čtvrtek 18. června od 16 hodin na atletickém hřišti, kam projdete buď areálem zimního stadionu, nebo přímo vstupem vedle tamní sauny.

Mimo Romana Šebrleho bude na mítinku přítomen i další sportovec, a to bývalý mistr světa, čtyřnásobný mistr ČR a hned dvojnásobný mistr finské ligy, hokejista Michal Broš. Pro toho ovšem nemuseli místní borci chodit daleko, tento někdejší špičkový hokejista se po završení své aktivní sportovní kariéry totiž stal sportovním manažerem místního kralupského hokejového klubu.

Ředitelem akce, která proběhne za každého počasí, je Tomáš Krejčí, který dále řekl: „Grand Prix Romana Šebrleho aktuálně pořádáme jako atletický sedmiboj v rámci letní hokejové přípravy našich kralupských mladších žáků na oválném atletickém stadionu, který při našich „suchých trénincích“ pro všechny naše týmy během každého týdne vždy opakovaně a rádi využíváme.

Bodování a následné hodnocení všech disciplín bude obdobné jako v klasickém olympijském desetiboji, avšak bude pochopitelně přizpůsobeno tabulkovým hodnotám pro věkovou kategorii našich nejmladších hokejistů. Na čtvrtečně odpoledním Grand Prix rádi uvítáme zejména kralupské i okolní děti a jejich rodiče, nejmladší zájemci o hokej jsou u nás vždy vítáni.“

Jak Roman Šebrle, tak i Michal Broš budou na konci mítinku pilně rozdávat své autogramy, jakož se i rádi vyfotí se svými fanoušky.

Časový program Grand Prix Romana Šebrleho:

16:00 sraz na oválném atletickém hřišti

16:15 prezentace sportovců a rozdělení rozhodčích

16:30 sprint na 60 metrů

16:40 vrh koulí a skok daleký

17:00 hod krikeťákem a hod diskem

17:45 hod oštěpem18:30 „královská disciplína" – běh 1 km

19:00 vyhlášení výsledků a předání cen

19:15 autogramiáda a focení s Romanem Šebrlem i Michalem Brošem

Atletický mítink se uskuteční za každého počasí.

Reklama

Výběr článků

Načítám