Hlavní obsah

Den Technických služeb Havířov nabídne i soutěž Elektrowinu

Novinky, Jan Marxt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník Dne Technických služeb Havířov se uskuteční 20. května. Letos bude navíc její součástí také jeden z dílů seriálu zábavně naučných akcí Přelez, přeskoč, recykluj!

Foto: Jan Marxt
Článek

Akce bude probíhat v areálu Městské sportovní haly a na havířovském náměstí Republiky od 13 do 18 hodin.

Na návštěvníky čekají atrakce, jako je Zametač, Světelná stěna, nebo Cornhole. Doplní je interaktivní zábavné kvízy, fotokoutek, domino zóna a herní zóna, vyzkoušet bude možné i dočasné tetování technikou Airbrush.

TS Havířov představí svou techniku v plné kráse a vyzývají: nabijte baterky do foťáků a přijďte si udělat originální selfie.

Můžete si také zasoutěžit a vyhrát dvoudenní pobyt na Horském hotelu Čeladenka, včetně vstupu do luxusního wellness.

Elektrowin nechal speciálně pro tento účel vyrobit jedinečnou atrakci - nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12 x 3 metry, kterou budou návštěvníci zdolávat na čas.

Nejlepší časy dosažené v Havířově i během dalších dílů seriálu budou v půlce září porovnány a vítězové tří kategorií si ze závěrečné akce odnesou ceny v hodnotě 20 000 Kč. Vyhlášení vítězů a předání cen se uskuteční na pražské Letné.

Elektrowin připravil nejen tuto atrakci, ale ucelený program na téma recyklace. To vše v duchu sloganu Třiďte také elektro!

Reklama

Výběr článků

Načítám