Hlavní obsah

Den s Toulavým baťohem se představil v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují

Novinky, Martina Váňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Kladského pomezí - Toulavý baťoh - se v létě představil i v Polici nad Metují. V Muzeu papírových modelů i v blízkém okolí byl připraven bohatý program pro celou rodinu.

Foto: Martina Váňová
Článek

Den s Toulavým baťohem se konal v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují 26. července. V letošním roce se tento den uskutečnil také v pevnostním městě Josefov, v areálu Bastionu I,  a uskuteční se ještě jednou a to 28. září na Svatováclavské pouti v Broumově.

Den s Toulavým baťohem v Polici nad Metují nabídl  účastníkům soutěže a kvízy, návštěvníci se mohli účastnit i komentovaných prohlídek muzea, kde bylo v tento den vstupné dobrovolné. V blízkém parku Toulavý baťoh nabídl kouzelnické vystoupení Mr. Carla a jeho balónkovou show. Po celý den bylo možné nechat si na obličej namalovat třeba motýla, svézt se zdarma na kolotoči a v neposlední řadě obdivovat kousky čtyřnohých psích miláčku - umění agility.

Akci pořádala destinační společnost Branka, o.p.s. ve spolupráci s Muzeem papírových modelů v Polici nad Metují.

Projekt Toulavý baťoh je realizován v rámci turistického regionu Kladského pomezí a letos, po úspěšné loňské premiéře, proběhl již jeho druhý ročník.

Webové stránky www.toulavybatoh.cz přinášejí zajímavé  tipy a informace pro rodinné výlety a pro školní skupiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám