Hlavní obsah

Den letního slunovratu oslaví Farma Ptýrov s Čechomorem

Novinky, Veronika Vynikalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sobotu 21. června je pro návštěvníky Farmy Ptýrov připraven koncert v rámci Čechomor Kooperativa Tour 2014.

Foto: archiv ČECHOMOR
Článek

Farma Ptýrov, nacházející se u Mnichova Hradiště v malebné krajině na okraji Českého ráje, je moderním a zároveň komfortním zázemím pro sportovní koně. Stájové boxy, krytá i venkovní jízdárna, koňské solárium, ale i kolotoč poskytují to nejlepší prostředí pro koně v rytmu posledních trendů koňského sportu. Ptýrov hostí důležité akce jak domácího, tak mezinárodního významu.

Areál farmy je nejen příjemným prostředím koňského světa, ale zároveň nabízí služby domácí restaurace s vyhlášenou kuchyní. Pro zájemce lze využít také ubytování v rodinném penzionu a pohodlí wellness zařízení.

Na své si zde přijdou jak milovníci koní, tak i rodiny s dětmi, součástí areálu je dětské hřiště. Vítáni jsou také cyklisté, pro které je zde připraveno zázemí a mimo jiné i půjčovna kol a elektrokol.

A právě zde na Farmě Ptýrov si budete moci vychutnat v sobotu 21. června oslavy letního slunovratu se stylovou muzikou kapely Čechomor.

Program začíná v 19 hodin, kdy zahraje předkapela Všichni Svatí, a následně si již diváci můžou plně vychutnat jednu z nejznámějších kapel české hudební scény.

Vstupenky k dostání na místě nebo v předprodeji přímo na farmě nebo v síti Ticketstream.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám