Hlavní obsah

Demlovka a Třebíč v lize výborné, Bedřichov zaostává

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalová první národní liga juniorek má tři zástupce z Vysočiny. Dvěma z nich se vede výborně, jeden zatím ještě nevyhrál.

Foto: Michaela Poláková

Juniorky ŠSK Demlova Jihlava

Článek

Skupinu C hrají týmy ŠSK Demlova Jihlava a TJ Sokol Bedřichov. Jihlavský tým prohrál z šestnácti pouze dva, Bedřichov ve stejném počtu zápasů vyhrál pouze jeden set. Jihlava ztratila body pouze v zápase s týmem Španielka Řepy, kdy děvčata z Jihlavy vyhrála tie-break a jeden zápas prohrála, poté v Kralupech nad Vltavou, kde jeden tie-break prohrála a jeden vyhrála. Tie-break také hrály hráčky Jihlavy na palubovce týmu ZŠ Mikulova Praha.

To Bedřichov je na to úplně jinak, ten jediný uhraný set přišel v derby s týmem ŠSK Demlova Jihlava. Jinak se juniorky Bedřichova vždy prohrály jasně 0:3. Další zápas Bedřichovanek přijde na řadu v neděli 13. ledna, kdy na jejich palubovku přijede tým Kralup nad Vltavou.

Ve skupině E hraje tým TJ OA Třebíč, ten je v tabulce druhý, za suverénním TJ Junior Brno. Třebíč prohrála z šestnácti zápasů čtyři, dvě se Šlapanicemi a dva s Juniorem Brno. První zápas Nového roku proběhne pro třebíčské juniorky v neděli 13. ledna ve Znojmě.

Reklama

Výběr článků

Načítám