Hlavní obsah

Debustrol a vyznavači metalu vzkřísí mostecká kasárna

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní již 4. ročník metalového festivalu HI METAL MOST, tradičně v mosteckých bývalých kasárnách, se uskuteční v sobotu 20. dubna od 19 hodin.

Foto: pořadatel

plakát akce

Článek

Mostecká bývalá kasárna letos opět rozezvučí tvrdé metalové riffy. Vyznavači nejtvrdší hudby se můžou těšit na čtveřici kapel zvučných jmen. Určitě se vyplatí přijít včas, protože hned na úvod se v Mostě představí liberečtí Nobody Knows, finalisté letošního ročníku soutěže MetalGate Massacre.

Jako další se představí víc než 15 let hrající parta z Českého Krumlova Lokomotive se svou agresivní hudbou, s živelnou show plnou moshingu a energie. Stejně dlouho hrající kapela z Českého Těšína Seppuka (trash-hardcore) přijede představit své právě připravované CD.

Na vrchol večera si pořadatelé připravily českou trash-metalovou legendu Debustrol, která po úspěšném zimním tour Kladivo na antikrista zavítá také do Mostu ukázat svůj neumírající koncertní nářez.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám