Hlavní obsah

Dárci krve mají levnější vstupné do zlínského divadla

Novinky, Hana Vondrášková

Kdo daruje krev ve zlínské nemocnici, může mít dvojitou radost. Jednak může někomu zachránit život a za druhé bude mít levnější kulturní zážitek: zlínské divadlo nabízí dárcům krve vstupenky v akci 1+1 na představení INRI.

Foto: archiv KNTB

Dárci krve mají možnost koupit si vstupenky do divadla levněji.

Článek

Městské divadlo Zlín dlouhodobě spolupracuje s Krajskou nemocnicí Tomáše Bati ve Zlíně a jejím hematologicko-transfuzním oddělením. Pro dárce krve vybírá inscenace, které jim finančně zvýhodňuje, a nabízí jim vstupenky v akci 1+1. K jedné zakoupené vstupence získají dárci druhou zdarma.

Nyní se sleva týká titulu INRI, na jehož všechny reprízy mají dárci krve od března až do konce divadelní sezóny v červnu levnější lístky. Zájemci se jen musí prokázat předložením průkazu dárce krve v pokladně divadla a získají vstupenky za zvýhodněnou cenu.

„Dárci si velmi váží a kladně hodnotí vstřícnosti divadla a podpory dárcovství krve.  Jednak jsou to vstupenky s výhodnější cenou a také slavnostní posezení s divadelním představením v Dílně pro oceněné dárce za dlouhodobé dárcovství krve, což se v listopadu 2015 konalo již podruhé. Díky této spolupráci navštívili i někteří dárci z okolních vesnic divadlo poprvé,“ říká primářka MUDr. Yvetta Stavařová z Hematologicko-transfuzního oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně.

Divadelní evangelium INRI hraje v nejbližší době zlínské divadlo 22. a 24. března a 15. a 22. dubna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám