Hlavní obsah

Dárce krve čeká za dubnový odběr speciální odměna

Novinky, Martina Žáčková

Resort Valachy Velké Karlovice připravil ve spolupráci s Fakultní nemocnicí v Ostravě a Baťovou nemocnicí ve Zlíně speciální odměnu pro dárce krve.

Foto: archiv Wellness Horal

Dárci krve mohou za odměnu relaxovat ve Wellness Horal za korunu

Článek

Každý, kdo přijde na tamní transfúzní stanice darovat krev od 1. do 30. dubna, získá zvýhodněný vstup za symbolickou korunu do relaxačního centra Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích.

Dárci tak mohou po odběru krve načerpat nové síly ve vyhlášeném wellness areálu s trojicí termálních bazénů se slanou vyhřívanou vodou a saunovým světem s nabídkou exotických masáží a saunových rituálů. S příchodem teplejšího dubnového počasí už se nyní dá relaxovat nejen uvnitř centra, ale také na čerstvém horském vzduchu, u šálku kávy či ovocného fresh džusu na venkovních terasách s odpočinkovými lehátky.

„Víme, že dárců krve stále není dost, rádi touto formou pomůžeme podpořit dobrou věc a odměnit dobrovolníky,“ uvedl ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla.

Vstupenku do Wellness Horal za korunu lze využít k pobytu v délce 4,5 hodiny ve všech prostorách relaxačního centra ve všedních dnech do 30 dnů od data darování krve (s výjimkou prvního dubnového týdne, kdy je wellness uzavřeno kvůli jarní údržbě). K získání výhody stačí prokázat se při příchodu kartičkou dárce zlínské nemocnice s termínem odběru od 1. do 30. dubna 2016.

Reklama

Výběr článků

Načítám