Hlavní obsah

Další úspěch sportovců iSK Vysočina

Novinky, Stanislav Merunka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 20. července se uskutečnilo další kolo integrovaného závěsného kuželníku v obci Dolní Kalná. Byl to již o 8. ročník Kalenské kuželkyády, která je součástí celoroční ČSOB pojišťovny a. s. integrovaného závěsného kuželníku.

Foto: Stanislav Merunka

Jarda Polívka - hra dorážková

Článek

Turnaj 3. kola byl pořádán Asociací integrovaných sportů o. s.-  iSK Kumburk Nová Paka.

Turnaje se zúčastnilo celkem 15 družstev, a to z Liberce, Žabovřesk nad Ohří, Staré a Nové Paky, Prahy, Velkého Meziříčí a Žďáru nad Sázavou. Turnaj proběhl za krásného počasí v obci Dolní Kalná, kdy každý z hráčů musel odehrát celkem 20 hodů do plného kuželníku a 20 hodů dorážkových.

Z celodenního zápolení vyšlo jako vítězné družstvo Slavíků z Liberce, na druhém místě se umístili sportovci iSK Vysočina Bubáci a třetí místo uhájilo domácí družstvo Pačáků ze Staré Paky. Na pátém místě se umístilo družstvo HSC Velké Meziříčí.  

Proti druhému kolu, které se konalo v Dětském středisku Březejc, došlo ke zlepšení jak hry tak umístění sportovců iSK Vysočina.   

Poděkování patří podporovateli naší činnosti Kraji Vysočina a generálnímu sponzoru iSK Vysočina společnosti Maso Žďársko, bez jejichž podpory bychom se nemohli turnajů zúčastnit.

Pokud budete mít zájem, navštivte naše stránky, kde se dozvíte další informace o našich aktivitách, podíváte se na videa a fotografie z našich akcí, případně se můžete přidat k našim sportovním aktivitám.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám