Hlavní obsah

Dalibor Janda a další umělci podpořili psy v nouzi

Novinky, Helena Šebestová

Ráj, past a devadesátky, akce na podporu neziskového spolku Galgo v nouzi, proběhla ve čtvrtek 28. února v pražském klubu Misch Masch. Dalibor Janda, Markéta Harasimová, MC Erik, Slávek Boura a další potěšili hosty svými vystoupeními, a zároveň pomohli ohroženým psům.

Foto: Petr Lein

Dalibor Janda na akci Ráj, past a devadesátky

Článek

Na hosty akce Ráj, past a devadesátky čekala autogramiáda a představení obalu nové knihy spisovatelky Markéty Harasimové Potemnělý ráj“ potěšilo je vystoupení nestárnoucího Dalibora Jandy, zavzpomínali na hity 90. let také s MC Erikem a zazpívala jim i talentovaná Nikol Jarolímová. Akcí jako moderátor provázel jako vždy skvělý Slávek Boura a nechyběla přehlídka psí módy, bohatá tombola a v závěru diskotéka ve stylu 90. let.

Akce, pořádaná Cathedral, s.r.o., se konala na podporu neziskového spolku Galgo v nouzi, který zachraňuje životy psům v největší nouzi. Svou účastí si tak všichni hosté nejen zajistili skvělý večer plný hudby a zábavy, ale také pomohli němým tvářím. Za to jim patří dík, stejně jako mnoha partnerům akce.

Mezi ty patřili mimo jiné internetový obchod s vínem z rodinného vinařství Rochůz a Kubík a dalšími poctivými moravskými víny dejsivino.cz, spolehlivý poskytovatel cateringových služeb Michael Král - Easy Catering, veterinární a chovatelské centrum Wellpet nabízející milovníkům psům pro jejich miláčky komplexní služby pod jednou střechou, česká rodinná firma Yoggies, která nabízí krmiva bez chemie, jogurty pro psy a vše okolo zdravého krmení psů, oblečky a doplňky pro mazlíčky Psí šatník, Kultura na dlani, Nakladatelství Markéty Harasimové MaHa, Misch Masch, Giorgio Doglia, Libor Pavlíček, Autodoprava Vít, Persum PR,  Firsthelp educations, Baby in style, Sebeobrana Praha, Matthew K. Laker M.A. a další.

Galgo v nouzi, z.s. spolu s Adopcí chrtů pomáhá a zachraňuje životy nejen chrtům plemene Galgo z dalekého Španělska, Podenko z ostrova Tenerife a dostihový Greyhound z Irska a Velké Británie, ale i toulavým a týraným psům z českých množíren. Organizaci Galgo v nouzi se spolu s Adopcí chrtů podařilo za dlouhých deset let zachránit, socializovat a nalézt nové domovy pro více než 1800 psů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám