Hlavní obsah

ČůzFest bude letos pomáhat dětem

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý ročník ČůzFestu je na programu v kině v Lysé nad Labem v sobotu 24. listopadu. Letos se pořadatelé rozhodli tuto akci pojmout jako benefiční a její výtěžek bude věnován dětskému domovu v Milovicích.

Foto: Matouš Suchochleb

ČůzFest

Článek

Během večera zahraje 6 kapel, z nichž největším tahákem bude jistě punkrocková parta Houba z Ústí nad Labem, která na české hudební scéně působí již 17 let. Za tu dobu si už u nás získala celkem slušné jméno a letos dokonce absolvovala turné po USA.

Velký zájem určitě vzbudí i čáslavští správňáci z Civilní Obrany, kteří letos vydali už třetí album s návem Loterie. Na ČůzFestu se objeví také punkrocková banda Zemědělské Družstvo z Kratonoh, která se zde po třech letech hraní rozloučí se svými fanoušky a ukončí své působení na hudební scéně.

Na akci dále vystoupí také Last Station z Prahy, Sameček vod komára z Čelákovic a domácí parta Artmosphere. Stejně jako loni bude večerem provázet Pavel Weiser.

Vstupné v předprodeji v kině v Lysé nad Labem za 130 Kč, na místě pak za 150 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám