Hlavní obsah

Čučice pořádají další rockový festival

Novinky, Aleš Tichý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšném loňském ročníku pořádá obec Čučice další festival rockových skupin.

Foto: Aleš Tichý

Rio de Čučo Fest 2013

Článek

O konání loňského prvního ročníku Rio de Čučo Festu jsme čtenáře serveru Novinky.cz informovali. Mezi dalšími pozvanými vystupujícími byl i Jiří Zonyga, jehož vystoupení zaznamenalo značný úspěch.

K účinkování na letošním festivalu přijaly pozvání skupiny Mr. PiG, Rock String, The Travelers, legendární Velká Morava, místně oblíbená bezKOFEINu a skupina VERNUS.

Termín festivalu letos připadl na sobotu 31. srpna a již od 14 hodin bude probíhat formou dětského odpoledne s tím, že na přilehlém pódiu od 16 hodin začnou svou produkci uvedené skupiny ve zhruba dvouhodinových blocích. Konec akce je plánován na druhou hodinu ranní následujícího dne.

Akce se koná na místním fotbalovém stadiónu upraveném pro tento účel. K dispozici bude spousta skvělého pití, neodolatelného guláše, steaků, uzenin, výborné rockové muziky a kamarádů.

Ke zpestření festivalu či zatraktivnění akce již nyní pořadatel na svých webových stránkách a na facebookovém profilu pořádá soutěž s možností získání vrácení vstupného v podobě kuponů na konzumaci. Jeden z vylosovaných diváků poté přímo na místě vyhraje sud piva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám