Hlavní obsah

Čtvrtý Jóga kemp v Českém ráji

Novinky, Jitka Maděrová

Jóga kemp v Českém ráji se už neodmyslitelně vryl do diářů milovníků všech druhů jógy, relaxace, ale i těch, kdo chtějí zkusit něco nového. Letos se uskuteční již po čtvrté, opět v energií nabité zahradě Penzionu Recall s nádherným výhledem na hrad Trosky. Účastníky čekají o víkendu 18. a 19. července velké jógové hvězdy.

Foto: Jitka Maděrová
Článek

Víkend bude patřit všem, kdo si chtějí užít a vyzkoušet jak cvičení různých stylů jógy s různými lektory, tak i tomu, kdo se chce dozvědět zajímavosti ze světa zdravé stravy, relaxace a nebo otevřít obzory v rámci nabízených přednášek. Všem účastníkům také budou k dispozici stánky s aromaterapií, masážemi či vedenou relaxací.

Ze známých jógových osobností se účastníci mohou těšit na lektorku jógy a herečku Petru Špidlerovou, se kterou si v rámci lekcí zakusí propojení uvolněných pozic s dynamickými, které tak přináší tělu i mysli harmonii.

Jeden z nejznámějších jógových lektorů u nás, jehož publicita stále stoupá a bude součástí Jóga kempu v roce 2020, je Tomáš Strnad. S ním se zaměříme na elasticitu těla, přineseme flexibilitu, mobilitu a sílu ke kloubům.

Třetí hvězdnou lektorkou jógy, která se společně s Tomášem postará o sobotní i nedělní lekce, bude Sára Tichá. Tito lektoři, kteří často lektorují i v zahraničí a mají obrovské jógové zkušenosti, budou pro účastníky jistě velkou inspirací i zkušeností. O program se kromě jiných zajímavých hostů postará také se svou přednáškou o životě a ájurvédě autorka několika skvělých knih Iva Georgievová.

Jste-li milovníci jógy, relaxace a nových poznatků, nebo prostě jen uvažujete o tom, že si jógu zkusíte poprvé či chcete zažít něco nového, jste vítáni. Ano, Jóga kemp v Českém ráji je určen pokročilým i úplným začátečníkům. Přijďte si užít pohodový víkend, odpočinout si, poznat nové lidi a inspirovat se.

Všechny důležité informace a vstupenky, kterých je pouze limitovaný počet, naleznete na www.jogakempvceskemraji.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám