Hlavní obsah

Čtrnáctiletý mladík se nevrátil ze školy, policie po něm pátrá

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v pondělí 23. ledna zveřejnila pátrání po čtrnáctiletém mladíkovi, který rodičům schází již od pátku 20. ledna, kdy odešel do školy a už se nevrátil.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Dušan Sybal

Článek

Dušan Sybal narozený v roce 1997 odešel z domu v Praze 8 v pátek 20. ledna kolem sedmé hodiny ranní do školy, kam ale nedorazil. Podle policie se tato situace již vyskytla, ale s tím, že mladík se vždy vrátil domů a rodiče o jeho počínání věděli. Nyní o sobě nedal vědět a mobilní telefon má vypnutý.

Mladík se zřejmě pohybuje na území hlavního města, pravděpodobně s neznámými staršími kamarády.

Čtrnáctiletý mladík je vysoký asi 180 centimetrů, velmi hubené postavy. Má světlou pleť, modré oči, krátké hnědé vlasy česané tzv. na kohouta. Jeho výrazným poznávacím znamením je náušnice v levém uchu ve tvaru ostnu nebo loga značky Playboy a piercing v jazyku.

„Na pravém rameni má vytetované srdce a pod ním písmeno A, na pravém boku a na zádech má hnědou pigmentovou skvrnu o velikosti asi 30 centimetrů. Mladík byl naposledy oblečený do úzkých modrých džínů, černé nebo šedo-černé mikiny s kapucí a černé bundy. Na nohou měl obuté hnědé kožené boty značky Puma. S sebou má s největší pravděpodobností černo-modrý sportovní batoh a černou sportovní tašku s nápisem Nike,“ zdůraznila pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám