Hlavní obsah

Cocotte Minute ve velkolepé show naservírují v Písku to nejlepší ze své desetileté kariéry

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 29. března nastane čas pro píseckou zastávku v turné k desátému výročí vzniku crossoverové či nu-metalové pražské kapely Cocotte Minute.

Foto: archiv
Článek

Název hřmotné spanilé jízdy Můj čas Tour 2013 vychází z do setlistu zařazené předělávky písně ze seriálu Sanitka. Pamětníky je však nutno varovat, že se jedná o mírně odlišný cover, než originál Hanky Zagorové a kolem ní křepčící rozjuchané dvojice Kotvald-Hložek. 

Tuto skladbu zařadila kapela Cocotte Minute na album Proti sobě coby žertovný bonusový track, nicméně v současnosti ji oprášili a po dobu měsíčního turné jí vdechli nový život.

Pouze dvanáct míst v republice zažije kromě z pódia se valící dávky hutné hudby dozajista i atraktivní vizuální překvapení, neboť vycizelovaná koncertní prezentace  je  s touto, místy až provokující kapelou, již tradičně spojována.

Latexové úborky byly nedílnou součástí Sado Disco tour, loňské turné kromě kostýmů a živelného projevu stavělo i na videoprojekci, nezbytnou součástí jsou tradičně texty v rodném jazyce. Stejně tak český repertoár představí předskakující písecký band  Divoký Západ.

Koncert proběhne ve Velkém sále Kulturního domu, začátek ve 20.00 hodin.

Pořádá Centrum kultury Písek - Nábřeží 1. máje 1605.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám