Hlavní obsah

Co hýbe světem sportu a volnočasových aktivit? Odpoví Ladronkafest

Novinky, Darina Boumová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 15. září odstartuje v Praze další ročník největšího festivalu volnočasových a sportovních aktivit ve střední Evropě – LADRONKAFEST. Vystoupí Tereza Mašková, rapper Renne Dang a finalisté soutěže studentských kapel. Vstup je zdarma.

Foto: Darina Boumová

Vyzkoušejte si skákací boty a tyče.

Článek

Pražský park Ladronka se v sobotu promění v obrovskou hrací plochu, kde si zájemci budou moci vyzkoušet to, co je nyní IN ve světě sportu i zábavy. Čekají je závody na obří nafukovací překážkové dráze, adrenalinové jízdy na U rampě, kurzy sebeobrany pro školáky, Pole Dance, bouldering i umělá sjezdovka.

Představí se více než 30 předních českých sportovních organizací, kde si pod vedením zkušených instruktorů bude možné vyzkoušet např. bojová umění, skákací boty a tyče, slackline, golf... Letošní novinkou je francouzské bojové umění Canne de combat, zájemci se naučí základy sebeobrany pro děti nebo ženy, vyzkouší si s profesionálními atlety parkourový trénink a dají si závody na obří nafukovací překážkové dráze Maaad Bounce.

V době od 13 do 14 hodin se zde lze zapojit do charitativního běhu touto překážkou a pomoci tak Nadačnímu fondu Šestý smysl, který podporuje děti z dětských domovů, rodiny s handicapovanými dětmi a další potřebné.

Pro malé návštěvníky bude přichystaná výtvarná dílna, elektrická autíčka, megabubliny a spousta další zábavy. Moderátor Nasty si letos „střihne“ nejen moderování celého dne, ale jeho jedinečný humor si můžete užít v 15:10 hodin v jeho live stand up comedy.

Nejlepší studentské kapely i nejtalentovanější zpěváci

Hudební program nabídne koncert vítězky letošního ročníku nejznámější televizní pěvecké soutěže Terezy Maškové a rappera Renneho Danga. Na podiu to rozbalí také finalisté soutěže studentských kapel, kteří dostali v anketě na webu LADRONKAFESTU od fanoušků nejvíce hlasů.

Přijďte podpořit svého favorita: ve 12:20 kapelu VITUS DE NIS, ve 14:00 hodin skupinu VERY IMPORTANT PERSON  a od 16:15 skupinu INFINITY. O vítězi rozhodnou přímo návštěvníci LADRONKAFESTU svým potleskem a reakcí bezprostředně po koncertu. Nejúspěšnější skupina se může těšit na odměnu v podobě vytvoření nahrávky ve špičkovém nahrávacím studiu pod vedením profesionálů. Vstup na akci je zdarma.

Kompletní program a další informace najdete na www.ladronkafest.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám