Hlavní obsah

Chystá se druhá Pigyáda – tentokrát na Moravě

Novinky, Jana Langerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prasátko Pigy a jeho kamarádi si pro děti přichystalo druhou letošní Pigyádu. Ta se bude konat 22. srpna v Amfíku Bukovina u Uherského Hradiště. Piráti si pro děti nachystali poklady a připraven je také bohatý program.

Foto: Pigy.cz

Pigyáda

Článek

Na Pigyádě mohou děti vyrazit na Honbu za pirátským pokladem nebo zhlédnout nějaké zajímavé vystoupení. K pokladu vede cesta přes 5 ostrovů ukrývajících 5 zápletek a hlavně 5 důležitých indicií. Maminky mohou na pirátskou výpravu poslat jen děti s táty a zajít si protáhnout tělo s Hankou Kynychovou.

V Malém Amfíku začne program už v 9 hodin ráno, kdy Pigyádu zahájí samo prasátko Pigy, kterému pomůže Jirka Hadaš. Ten s Pigym povede také tančení a cvičení. Od 11 hodin budou děti rozplétat záhadu na téma Vzácný svitek, a to s komisařem Vrťapkou. V pravé poledne se pobaví děti i dospělí na Veselém kabaretu prasátka Pigyho s Jirkou Hadašem. V rámci doprovodného programu si děti mohou vyzkoušet i cirkusové umění s Cirkusem LeGrando.

Hlavní pódium otevře a publikum jistě rozdovádí populární dětská kapela Pískomil se vrací. Ta si přiveze také nové písničky z posledního alba Buďte první, komu se to líbí! Po nich se představí něco, co se bude moc líbit nejen Pigymu – Prasečí cirkus. Mají jej na svědomí Bratři v tričku a tak nebude nouze jak o žonglování, tak dobrý humor. Několik kouzel předvede také kouzelník Pavel Kožíšek a vše završí talentovaný zpěvák a textař Pavel Callta.

Tak neseďte doma a vezměte celou rodinu za Pigym – nudit se určitě nebudete!

Program:

Malý Amfík

09:00 Zahájení Pigyády - Pigy a Jirka Hadaš

10:00 Ranní tančení či cvičení s Pigym a Jirkou Hadašem

11:00 Komisař Vrťapka - Vzácný svitek

12:00 Veselý kabaret prasátka Pigy s Jirkou Hadašem

Hlavní pódium

14:00 kapela Pískomil se vrací

15:00 Prasečí cirkus - Bratři v tricku

16:00 kouzelník Pavel Kožíšek

17:00 Pavel Callta s kapelou

Doprovodný program

11: 00 cvičení s Hankou Kynychovou

11:00-14:00 Cirkus LeGrando

Celý den Honba za pirátským pokladem

Reklama

Výběr článků

Načítám