Hlavní obsah

Charitativní zumba vynesla rekordních 82 tisíc korun

Novinky, Martina Rambousková

V Parkohotelu Smržovka proběhl v sobotu 29. listopadu další ročník Velkého charitativního zumba maratonu. Bylo prodáno přes 180 lístků a v sále bylo 160 cvičících, což je zatím největší účast za všechny ročníky.

Foto: Archív eR klubu Smržovka

Charitativní zumba maraton 2014

Článek

„Letošní ročník maratónu navštívilo přes 300 účastníků. Instruktoři vystupovali bez nároku na honorář a celkový výtěžek z akce činil rekordních 82 136 korun,” sdělili spoluorganizátoři Martina Zelinková a tanvaldský zastupitel za TOP 09 Mgr. Vladimír Josífek, který celou akci moderoval.

Obdarováni jsou postižení klienti z Domova Maxov - Stanislav Petrovič - 40 000 korun (plus dalších 10 679 korun, které již Maxov obdržel), dále babičky a dědečkové z Domova pro důchodce Smržovka - Olga Kahánková 25 000 korun, Sdružení pro mentálně postižené a SK Sluníčko Jablonec nad Nisou - Zdeňka Synovcová v zastoupení paní Ivy Barantové - 6457 korun. Původně měl být obdarován Hospic Světlo z hor, který si ale přál, aby jeho díl připadl právě zmiňovanému Sdružení z Jablonce nad Nisou.

Tombola byla díky sponzorům bohatá a sešlo se víc než 230 cen. Kromě dalších hostů podpořil akci za město Smržovka místostarosta Ivan Nývlt.

„Překvapením pro účastníky bylo představení dvoumetrového eRclubového maskota lva Erka, který udělal radost všem přítomným, obzvlášť dětem a klientům z Maxova. Další překvapení pro účastníky bylo vystoupení v country převlecích, Pomády a jak již tradičně, vánoční, kdy na Parkhotelu opět i sněžilo,” dodala podrobnosti o akci hlavní pořadatelka Martina Zelinková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám