Hlavní obsah

Channel Crossings získala titul vzdělávací instituce roku 2013

Novinky, Kamila Biddle

Jazyková agentura Channel Crossings se stala vítězem soutěže Vzdělávací instituce roku 2013. Cenu kvality ve vzdělávání udělila Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR (AIVD ČR).

Foto: Kamila Biddle

Ocenění převzal Vítězslav Bican, výkonný ředitel Channel Crossings.

Článek

Odborná porota soutěže složená z odborníků dalšího vzdělávání, zástupců ministerstev a Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR, hodnotila přes 40 kritérií, mezi něž mimo jiné patřila kvalita vzdělávání, orientace na zákazníka, tvorba vlastních produktů, přínos trhu dalšího vzdělávání, rozvoj lektorů, certifikace, etické chování, metodika vzdělávání a samozřejmě také reference.

„Kritéria jsme nastavili velmi přísně, vždyť naším cílem je poukázat na skutečnou kvalitu ve vzdělávání dospělých, a nastavit tak jasné měřítko i pro ostatní vzdělávací instituce,“ uvedl PhDr. Zdeněk Palán, Ph.D., prezident AIVD ČR a expert na oblast dalšího vzdělávání.

Vítězem se stala jazyková agentura Channel Crossings, která se jazykovým vzděláváním zabývá přes 20 let. „Posláním naší jazykové agentury je poskytování komplexních a efektivních jazykových služeb nejvyšší kvality tak, abychom uspokojili individuální požadavky klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti. Získáním tohoto ocenění se potvrzuje, že se ubíráme správnou cestou,“ uvedl Vítězslav Bican, výkonný ředitel společnosti.

Jazyková agentura Channel Crossings patří již 20 let mezi prestižní instituce v oblasti vzdělávání. Zabývá se poskytováním jazykové výuky pro firmy i veřejnost, mezi jednu z hlavních aktivit, kromě překladatelské činnosti, patří i zprostředkovávání jazykových kurzů v zahraničí.

V České republice působí od roku 1993 a brzy se stala špičkou ve svém oboru, což dokládají i mnohá ocenění. Mimo jiné je zakládajícím členem ACERT (Asociace certifikovaných jazykových škol) a v roce 2012 se stala členem AJŠA (Asociace jazykových škol a agentur ČR).

Reklama

Výběr článků

Načítám