Hlavní obsah

České firmy mají šanci zúčastnit se veletrhu BioFach i v roce 2013

Novinky, Martina Surynková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firmy ze západu Čech mají jedinečnou možnost se účastnit v pořadí druhé mise českých firem na veletrh BioFach ve dnech 13. a 14. února 2013. Již 24. ročník tohoto největšího evropského veletrhu pro odbornou veřejnost v oblasti bio produktů v loňském roce navštívilo na 40 tisíc lidí.

Foto: Martina Surynková

Setkání českých a německých firem na veletrhu BioFach 2012.

Článek

Firmy, asociace, ekologičtí zemědělci, výrobci a distributoři všech myslitelných produktů v bio kvalitě budou mít jedinečnou možnost navázat kontakty se zahraničními firmami a především získat zkušenosti či inspiraci v oblasti bio a ekologického zemědělství, zeleného marketingu a dalších výrobků či produktů – od bio potravin přes kosmetiku po například textil z bio bavlny.

Tak jako v loňském roce budou mít i letos firmy možnost se setkat s výraznou postavu německého „bio dění“, jíž je Hubert Rottner-Defet - disponuje cennými kontakty, znalostmi a doporučeními na firmy z různých oblastí. Dále pak proběhnou návštěvy expozic cechů, institucí a komor (např. Bio Innung, bavorské ministerstvo zemědělství či Handwerkskammer Südtirol), kde pak budou probíhat předem domluvené schůzky s jednotlivými firmami.

Účastníci předcházejícího ročníku zpětně hodnotí tuto akci jako velmi přínosnou – kontakty a získané znalosti využili ve svém podnikání a do budoucna plánují veletrh opět navštívit.

Pro české firmy je účast na tomto setkání bezplatná. Organizátoři zajistí pro každou firmu individuální harmonogram schůzek, tlumočení a drobné pohoštění. Účastníkům budou k dispozici i druhý den pro případ, že by byl zájem i o kontaktování jiného zahraničního vystavovatele. Firmy naopak hradí pouze své přímé náklady, tj. cestovné či případné ubytování.

Více informací mohou zájemci nalézt na stránkách www.bic.cz či přímo kontaktovat organizátora - Martinu Surynkovou, 377 205 211 (surynkova@bic.cz). Akci organizují BIC Plzeň a Bayern Handwerk International, partneři sítě Enterprise Europe Network .  

Reklama

Výběr článků

Načítám