Hlavní obsah

Centrum kultury zve na víkendové oslavy Mezinárodního dne dětí

Novinky, Vladimír Šmehlík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Především pro naše nejmenší je určena oslava Dne dětí. Ostravské Centrum kultury a vzdělávání připravuje dvě akce, které potěší děti i dospělé, na náměstí i v parku.

Foto: Klub Atlantik - Petr Kiška
Článek

V sobotu 1. června bude na Masarykově náměstí probíhat akce s názvem Dopravní džungle. Návštěvníci centra města se mohou těšit na velké dopravní hřiště, ve které se náměstí promění. Městská policie připravuje jízdy zručnosti, dobrovolní hasiči z Muglinova zase soutěže pro děti nebo ukázky výjezdové techniky.

Velkým lákadlem bude určitě i laserová střelnice, kterou pro děti chystá Policie České republiky. Profesionální hasiči pak předvedou práci s nejmodernější záchrannou technikou. Pro všechny malé i velké milovníky rychlých aut bude připraven i trenažér Formule 1 s nastavitelnými závodními okruhy. Den dětí na Masarykově náměstí navštíví se svou biketrialovou show i trojnásobný mistr světa Martin Šimůnek.

V neděli 2. června ovládnou areál Dětského ráje v Komenského sadech klauni na chůdách i bublinová škola. Klauni a komedianti z umělecké skupiny „Cirkus trochu jinak“ jistě rozveselí nejen děti, ale i dospělé. Skluzavky, trampolíny, balónky a spousta her a zábavy – takový bude vrchol víkendu, který je v Moravské Ostravě a Přívoze plně věnován dětem.

Víkendové oslavy Mezinárodního dne dětí pořádá Centrum kultury a vzdělávání ve spolupráci s areálem Dětský ráj, za podpory Městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám