Hlavní obsah

Brněnský klub M13 zažije v sobotu dvojkoncert "Elementů"

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 23. září vystoupí od 20:00 hodin v brněnském klubu M13 kapely podobného jména, ale odlišných hudebních stylů. Co je na obou kapelách velice sympatické, je fakt, že obě zpívají výhradně česky.

Foto: Dana Veselá

The Four Elements

Článek

Uničovská kapela The Four Elements zaujme diváky svým poprockovým soundem s prvky punku. Kapela za posledních pár let zaznamenala v Olomouckém kraji velké úspěchy a letos vydala album Jiní nikdy nebudeme!, které klukům na uničovském náměstí pokřtil sám starosta města.

Jak již sám název kapely napovídá, má čtyři členy. V čele kapely stojí zpěvák Lukáš Huszár, který hned při prvních tónech přesvědčí o tom, že je opravdu skvělý showman a okamžitě si tak získá celé publikum.

V klubu M13 se ten večer představí také kapela Element, která pochází z Opavy. Čtyřčlenná kapela v čele s frontmanem Jaroslavem Sýkorou si umí získat skvělými rytmy funky rock'n'rollu, které se posluchačům ihned vryjí pod kůži.

Tento večer tedy zažijete hned dva různé "elementy" odlišných hudebních stylů, které k sobě přece jen mají tak blízko. Vstupné na brněnský dvojkoncert činí 70 Kč.

Na obě kapely se můžete také těšit příští rok na již kultovním festivalu Happy Faces, který se uskuteční v Leteckém muzeu v Koněšíně na Vysočině. Na letošním prvním ročníku vystoupily hvězdy jako Paddy Kelly z legendárních Kelly Family, či Vlasta Horváth s kapelou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám