Hlavní obsah

Břevnovští živnostníci i letos pořádají masopust

Novinky, Jaroslav Duffek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spolek břevnovských živnostníků pořádá jako každý rok Břevnovský masopust. Letos na téma Hudba.

Foto: Jaroslav Duffek
Článek

Sraz masek do průvodu je naplánován na úterý 12. února v 15.30 hodin u KC Kaštan v Bělohorské ulici 150. V 16.00 zástupce obce udělí průvodu masopustní právo, průvod se vydá až k hotelu Pyramida.

U hotelu Pyramida čeká na účastníky pravá česká zabijačka s posezením. Čerstvé jitrničky, jelita, tlačenka, polévka, guláš a jiné. A samozřejmě pivo a teplé nápoje. Každé dítě obdrží u srazu dárek a nejkrásnější dětské masky dostanou ceny. Srdečně jsou znáni nejen Břevnováci, ale i všichni občané Prahy 6, školní mládež, rodiče s dětmi.

Masky ve stylu "Hudba" jsou obzvláště vítány. A také bubínky, řehtačky, trumpetky a podobně. V průvodu si zájemci budou moci koupit vstupenky na Maškarní bál, který se uskuteční v sobotu 16. února od 19 do nedělních 2 hodin v hotelu Pyramida, Praha 6 - Břevnov. Nejoriginálnější masky dostanou hodnotné ceny. Bude připravena i bohatá tombola. Hlavní cenou bude zapůjčení automobilu Škoda na víkend s plnou nádrží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám