Hlavní obsah

Botanická zahrada v Brně zve na jazzový večer s kloboukovou show

Novinky, Hana Nehybová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již tradiční a hojně vyhledávanou srpnovou akcí v Botanické zahradě v Brně je jazzový večer. Letos si můžete prohlédnout vyzdobenou botanickou zahradu za doprovodu skupiny Bonbon jazz ve čtvrtek 4. srpna.

Foto: z webu Botanické zahrady
Článek

Tradiční jazzový večer v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity v Brně na Kotlářské ulici ( http://www.sci.muni.cz/bot_zahr/ ) bývá pořádán v době, kdy se očekává, že by mohla vykvést viktorie královská - tropický leknín s obřími listy, které unesou i dítě. Květ tohoto leknínu vykvétá v noci, ale přesnou dobu, kdy vykvete letos, nelze dopředu odhadnout. 

Letošní, již sedmý večer má téma Tmavomodrý svět a uskuteční se ve čtvrtek 4. srpna. Návštěvníkům zahraje skupina Bonbon jazz pod vedením Rudolfa Hájka.

Slavnost je příležitostí pro ty, kteří si potrpí na stylové oblečení. Dámy a pánové v krásných šatech a kloboucích, třeba i se slunečníky, jsou totiž vítáni. Organizátoři jazzového večera slibují i kloboukovou show Dámského kloboukového klubu. ( http://www.kloboukovyklub.cz

Vstupenky v ceně 100 Kč nelze zakoupit v předprodeji, budou k dostání pouze před akcí. Vzhledem k tomu, že se korzuje po zahradě a není tudíž nárok na sedadlo, dostanou se vstupenky na každého. Začátek akce je v 18 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám