Hlavní obsah

Benefiční akci v jamajském duchu zažije Lipník nad Bečvou

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 3. května od 20 hodin začne v Music Baru Factory v Lipníku nad Bečvou pravé jamajské mejdlo POSITIVE VIBEZ v podání kluků ze seskupení Bad Boyz, MC Cagiho a DoubleYou. Vystoupí také mladý, energický a plný skvělých nápadů MC Gabby z Hranic.

Foto: Iva Bonyoma Lutchimba

POSITIVE VIBEZ

Článek

Už v pořadí třetí benefiční akce, pořádaná občanským sdružením GoKoBo Humanitas ve spolupráci s majiteli Music Baru Factory v Lipníku nad Bečvou nabídne vskutku jedinečný zážitek a skvělou atmosféru. Jak už jsou návštěvníci zvyklí, akce mají africký či jamajský rytmus, těšit se mohou na různé styly reggae, raggajungle, beatbox, drum and bass, dancehall či hip hop.

MC Cagi, který je letošním vítězem soutěže rádia Helax Out of control v beatboxu, si připravil spolu s MC Mic-Key Dreadalistem úžasnou show, ve které hlavní roli hraje Cagiho jedinečný beatbox a tajemná didgeridoo.

Sexy kluci z Opavy Bad Boyz přivezou obrovskou kopu pozitivní nálady, strhující, energickou hudbu prošpikovanou propracovanými a nápaditými texty.

Mladí a talentovaní DoubleYou se těší, až rozbalí svoje mixy a pořádně rozparádí všechny přítomné.

Ha závěr ještě čeká překvapení v podání Hranického hip hopera MC Gabbyho.

Výtěžek z celé akce opět přispěje na opravu školy Maman Kapila na předměstí Kinshasy v Kongu D.R.

Reklama

Výběr článků

Načítám