Hlavní obsah

Bára Basiková zazpívá v zahradě zámku Mníšku pod Brdy

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 12. září od 19 hodin se v zahradě mníšeckého zámku rozezní hlas zpěvačky Báry Basikové. Těšit se můžeme na pásmo více i méně známých zpěvaččiných hitů, rockových nebo muzikálových melodií.

Foto: Anna Čelouchová

Koncert v zámecké zahradě.

Článek

Sobota 12. září bude patřit koncertu zpěvačky se známými iniciálami BB, která přijde své starší i novější hity svým fanouškům a obdivovatelům zazpívat od 19 hodin. Bára Basiková a doprovodná kapela Basic Band se nám představí v malebném prostředí zámecké zahrady.

Bára zpívá již od malička, někteří z nás si ji možná vybaví jako dvanáctiletou slečnu, která vystoupila v televizní soutěži Zpívá celá rodina. Z vítězství se sice neradovala, ale to ji nikterak neodradilo. V devatenácti letech začala vystupovat se skupinou Precedens, později se skupinou Stromboli. Roku 1991 se mohla radovat ze svého prvního sólového alba.

Dnes je známá jako interpretka převážně rockové hudby a od roku 1994 také jako muzikálová zpěvačka. Tehdy ztvárnila roli Máří Magdalény v představení Jesus Christ Superstar a setrvala v něm čtyři roky. Mezi další počiny se řadí Johanka z Arku či Kleopatra.

Bára Basiková za svou kariéru získala řadu ocenění, jako Nejlepší zpěvačka roku nebo Czech Grammy, a vydala a podílela se na téměř čtyřiceti albech a CD. Příznivci a fandové se určitě mají nač těšit.  

Reklama

Výběr článků

Načítám