Hlavní obsah

Bajaja pro dospělé zavítá na ledečský hrad

Novinky, Markéta Sýsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po velkém úspěchu s mimořádným představením u příležitosti 10. výročí svého vzniku se ledečské divadlo Mimochodem vrací k běžnému programu. V září se divákům představí vynikající spřízněný soubor Divadlo Hysterie z Olomouce, který přijede se svou autorskou hrou Tak trochu Bajaja.

Foto: Grafika souboru

Batman je všude. I na obrazu od van Gogha.

Článek

Navzdory názvu není představení Tak trochu Bajaja, autorská hra olomouckého divadla Hysterie, ani trochu pro děti. Ty by totiž po jejím zhlédnutí mohly zažít ošklivý šok, protože dvojice účinkujících titulní pohádku nemilosrdně rozebere na kusy.

Autorská dvojice Kryštof Grygar a Štěpán Gajdoš parodicky rozebírá trendy současné filmové produkce. Ušetřeni nezůstanou ani nejznámější komiksoví hrdinové, jakými jsou třeba Superman a Batman. Jen se nad tím zamyslete - dospělí chlapi, kteří chodí v pláštěnce a oblékají si trenky navrch, přece nikdo nemůže brát vážně. Pojďte se jim tedy vysmát taky!

Velmi originální hru doprovází původní hudba a skvělé herecké výkony, neboť oba herci na scéně vystřídají mnoho rolí a kostýmů. Na jevišti se střídá hned několik forem herectví a můžeme zaručit, že takovou různorodou a přitom nesmírně zábavnou směsici jste ještě neviděli.

Představení se v závislosti na počasí odehraje v sobotu 26. září od 20:00 buď na dolním nádvoří ledečského hradu, nebo v přilehlém divadelním sále.

Více informací se můžete dozvědět na webových stránkách divadla www.mimochodem.com. Rezervace vstupenek na divadelní představení lze provádět na adrese rezervace@mimochodem.com či na čísle 775646629.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám