Hlavní obsah

Autogramiáda Mandrage a NoName v ostravském Avionu

Novinky, Lenka Hatlapatková

Již v sobotu 17. listopadu se v ostravské ČEZ Aréně uskuteční první ze tří Megakoncertů rádia Čas. Druhý proběhne 1. prosince na brněnském Výstavišti a poslední o týden později ve Zlíně.

Foto: Radio Čas

Ilustrační foto

Článek

Ostravští fanoušci se tak jako první mohou těšit na takové hvězdy jako je Miroslav Žbirka, Petra Janů, Lenka Filipová, Mandrage, NoName nebo Pavol Habera s hity skupiny Team. A nejen to.

V sobotu od 12.15 do 13.45 hodin bude v Avion Shopping Parku v Ostravě probíhat autogramiáda hvězd Megakoncertu rádia Čas. Jako první dorazí hned od 12.15 NoName, kterou vystřídá skupina Mandrage a možná dorazí i další účastníci koncertu. Nechte se překvapit. Autogramiáda proběhne v obchodní galerii u vchodu z ulice Výškovické (naproti obchodní jednotce A3 Sport, blízko výtahu do podzemních garáží).

Ostravský Megakoncert pro všechny bezva lidi, kterým moravská sekce rádia Čas každoročně slaví své narozeniny (letos již čtrnácté), bude zahájen v 17 hodin. Průvodcem bude známý komik Lukáš Pavlásek, jenž je známý zejména z pořadu Na stojáka, a na koncertu vystoupí i jeden host na přání posluchačů.

Letos se navíc může stát hvězdou oslavy, na níž přijdou tisíce lidí, kdokoli z diváků. Akce je totiž obohacena o soutěž. „Na akci i domů vás jako VIP přiveze řidič, dostanete se do zákulisí hvězdám na dosah, užijete si hvězdný raut a budete zaplaveni exkluzivními zážitky,“ popsalo Radio Čas cenu pro vítěze. Do soutěže se lze zapojit zasláním SMS.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám