Hlavní obsah

Atrium Flora bude hostit Army den

Novinky, Adéla Kubaštová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražské obchodní centrum Atrium Flora se spolu s Armádou České republiky a Hradní stráží rozhodly uspořádat v prostorách nákupního centra ve středu 13. dubna akci nazvanou Army den.

Článek

Jejím cílem je seznámit veřejnost s prací vojáků, ale také s možnostmi, jak sami občané mohou přispět k posílení své vlastní bezpečnosti. 

Bezpečnostní situace ve světě není v poslední době zdaleka idylická. Z tohoto důvodu OC Atrium Flora oslovilo profesionály z Armády České republiky a Hradní stráže a společně připravili pro návštěvníky speciální akci, na které budou mít návštěvníci příležitost dozvědět se řadu informací souvisejících nejen s bezpečností, vojenskou technikou, každodenní prací našich vojáků, ale také s tím, jak mohou ke stabilní bezpečnostní situaci sami přispět.

Přijďte strávit den po boku žen a mužů, kteří se starají o naše bezpečí. Armáda České republiky a Hradní stráž budou v obchodním domě Atrium Flora prezentovat svou výzbroj, výstroj a techniku. Čeká na vás bohatý doprovodný program včetně poutavých dynamických ukázek, módní přehlídky v zeleném, autogramiády armádních sportovců a mnoho dalšího.

Na akci budou přítomni také rekrutéři Armády České republiky, kteří zájemcům o službu vojáka z povolání ochotně poskytnou informační servis. Pokud tedy máte zájem stát se součástí naší armády, možná právě zde si můžete začít plnit svůj sen.

Součástí programu bude autogramiáda sportovců ASC Dukla. Těšit se na vás budou skikrosařka Andrea Zemanová, atlet Imrich Bugár, kanoisté Honza Štěrba, Lukáš Trefil a Martin Fuksa a běžkař Martin Jakš. Autogramiáda startuje krátce po 17. hodině.

Další informace o obchodním centru: http://www.atrium-flora.cz/, https://www.facebook.com/AtriumFlora

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám